RO | HU
Procesul de cumpărare   |   Livrare   |   Politica de retur   |   Termeni și condiții   |   ANPC

Politica de retur

Pentru că ne respectăm partenerii și drepturile lor, ne conformăm legislației în vigoare O.U.G.34/2014.

Nu trebuie să vă faceți griji în privința calității produselor prezentate pe site-ul nostru sau că produsele nu corespund realității, a neconcordanței între comenzile pe care le-ați efectuați și ce urmează să primiți.

Orice produs cumpărat de pe site-ul www.artadinlemn.ro poate fi returnat în termen de 14 zile lucrătoare de la cumpărarea lui.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea nunui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.(O.U.G.34/2014).

Denunțarea contractului se face în scris și este valabilă doar în cazul persoanelor fizice.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la data primirii dovezii că produsul a fost returnat sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către noi, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat pe cât posibil în ambalajul original cu toate accesoriile, etichetele aferente produsului și documentele care l-au însoțit.

În cazul în care produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris în termen de 48 de ore de la primirea produsului.În acest caz plata transportului va fi suportată de comerciant.